Arhiva vijestiArhiva svih novosti i aktualnosti

 

Fatalna privlačnost ljeta i nakita
Objavljeno: 01. 07. 2018.

 

More, sunce i preplanula put znače samo jedno, došlo je vrijeme da se ukrasite najsjajnijim modnim detaljima iz nove kolekcije Argentuma. Srebrni komadi nakita s kojima ćete oživjeti svaku odjevnu kombinaciju, ljeti dobivaju posebnu supermoć kada blistaju pod sunčevim zrakama jednako kao i pod mjesečevom panoramom zvjezdanog neba.
Lagane narukvice, tanki lančići s privjescima i minijaturne viseće naušnice, najbolji su odabir za duge ljetne dane i tople ljetne noći kada se želite osjećati lijepo, nesputano i razigrano. U šarolikoj invaziji detalja koji se provlače poput lajt motiva kroz Argentumovu kolekciju, mogu se izdvojiti srce, leptir i djetelina kao vječni simboli ljubavi, sreće i slobode. Povezujući srebrnu inspiraciju u jednu modnu priču po Vašem odabiru, stvarate svoj vlastiti zaštitni znak s kojim ćete zablistati na svakom koraku. Osim narukvica, omiljeni ručni nakit svake trendsetterice je sat koji s vrućim danima i laganom odjećom, sve više dolazi do izražaja.
Otkrijte Argentumovu novu kolekciju i utjelovite viziju ljetnog duha ispreplićući bogatstvo srebra s funkcionalnom estetikom – satovima.

Argentum - fatalna privlačnost ljeta i nakita Argentum - fatalna privlačnost ljeta i nakita Argentum - fatalna privlačnost ljeta i nakita Argentum - fatalna privlačnost ljeta i nakita Argentum - fatalna privlačnost ljeta i nakita Argentum - fatalna privlačnost ljeta i nakita Argentum - fatalna privlačnost ljeta i nakita Argentum - fatalna privlačnost ljeta i nakita

U srebrnarnicama Argentum u periodu od 30.08. do 30.09.2018. u poslovnicama imamo popust prema sljedećim uvjetima: 

-50% na kolekciju srebra i čelika,
do -40% na novu kolekciju srebra,
-30% na kolekciju satova i remena za satove,
-25% na kolekciju zlata i dijamanata.

Rasprodaja do isteka zaliha:
-50% na dio asortimana satova,
-70% na dio asortimana srebrnog nakita,
u poslovnici u Puli -35% na dio asortimana zlata i -40% na dio asortimana nakita s dijamantima.

Pogodnosti se ostvaruju na blagajni i vrijede bez obzira na način plaćanja te se međusobno ne zbrajaju (pogodnosti ne vrijede za nakit po narudžbi, “Best buy” kolekciju, poklon bonove i medicinske naušnice). 

Gdje nas možeš naći

Vaš Argentum

 
 
Pregledano: 77561 puta