Arhiva vijestiArhiva svih novosti i aktualnosti

 

Fatalna privlačnost ljeta i nakita
Objavljeno: 01. 07. 2018.

 

More, sunce i preplanula put znače samo jedno, došlo je vrijeme da se ukrasite najsjajnijim modnim detaljima iz nove kolekcije Argentuma. Srebrni komadi nakita s kojima ćete oživjeti svaku odjevnu kombinaciju, ljeti dobivaju posebnu supermoć kada blistaju pod sunčevim zrakama jednako kao i pod mjesečevom panoramom zvjezdanog neba.
Lagane narukvice, tanki lančići s privjescima i minijaturne viseće naušnice, najbolji su odabir za duge ljetne dane i tople ljetne noći kada se želite osjećati lijepo, nesputano i razigrano. U šarolikoj invaziji detalja koji se provlače poput lajt motiva kroz Argentumovu kolekciju, mogu se izdvojiti srce, leptir i djetelina kao vječni simboli ljubavi, sreće i slobode. Povezujući srebrnu inspiraciju u jednu modnu priču po Vašem odabiru, stvarate svoj vlastiti zaštitni znak s kojim ćete zablistati na svakom koraku. Osim narukvica, omiljeni ručni nakit svake trendsetterice je sat koji s vrućim danima i laganom odjećom, sve više dolazi do izražaja.
Otkrijte Argentumovu novu kolekciju i utjelovite viziju ljetnog duha ispreplićući bogatstvo srebra s funkcionalnom estetikom – satovima.

Argentum - fatalna privlačnost ljeta i nakita Argentum - fatalna privlačnost ljeta i nakita Argentum - fatalna privlačnost ljeta i nakita Argentum - fatalna privlačnost ljeta i nakita Argentum - fatalna privlačnost ljeta i nakita Argentum - fatalna privlačnost ljeta i nakita Argentum - fatalna privlačnost ljeta i nakita Argentum - fatalna privlačnost ljeta i nakita

Aktualne pogodnosti pogledajte ovdje

Gdje nas možeš naći

Vaš Argentum

 
 
Pregledano: 83588 puta