Arhiva vijestiArhiva svih novosti i aktualnosti

 

Zlatni dodir Argentuma
Objavljeno: 09. 05. 2018.

 

U Argentumu se s vremena na vrijeme probudi zlatna inspiracija koja iznese predivne primjerke nakita u čistom 14-karatnom zlatu po pristupačnim cijenama. Zlatni ukrasi kolekcionarske ljepote i vrijednosti, dokaz su da se ljubav krije u malim stvarima što ih čini najpoželjnijim poklonom sezone. Naušnice, narukvice i ogrlice obogaćene motivima leptira, srca, zvjezdica, anđeoskih krila, ali i modernih motiva poput infinity znaka, oduvijek su budile najveće simpatije kod djevojaka.

Klasični detalji imaju svestranu moć da se prilagođavaju svakoj modnoj kombinaciji i s lakoćom postižu besprijekoran estetski dojam. Pobornice žutog i bijelog zlata mogu pronaći svoje omiljene verzije u novoj kolekciji, dok će se neke instantno zaljubiti u dio nakita obogaćen neodoljivim sjajem cirkona. Proljeće i ljeto idealna su godišnja doba za nošenje zlatnih modnih detalja jer se sunčeva svjetlost tako lijepo sljubljuje sa zlatnim tonovima i doprinosi vizualnom efektu koji ostavlja bez daha. 

Posegnite za klasičnim komadom kojeg ćete moći nositi svaki dan ili podarite nekome zlatno obećanje Vaše privrženosti povodom krštenja, krizmi, matura, vjenčanja i svih drugih prigoda za širenje radosti i veselja. Za sada zlatne novitete možete pronaći u slijedećim Argentum srebrnarnicama: u Đakovu, Karlovcu, Puli, Koprivnici, Zaboku, Kutini, Osijeku - Kapucinska 27, Vinkovci - Glagoljaška 7, Rijeka - Janka Polić Kamova 81a/II, Slavonski Brod - Petra Krešimira IV br. 10, Split - Put Brodarice 6, te u Zagrebu - Vlaška 126 (Kvatrić) i Avenija Većeslava Holjevca 62 (Buzin).

Argentum - zlatni dodir Argentum - zlatni dodir Argentum - zlatni dodir

U srebrnarnicama Argentum u periodu od 01.07. do 29.08.2019. imamo Ljetno sniženje prema sljedećim uvjetima:

do -40% na asortiman srebra
-25% na asortiman zlata i satova

Rasprodaja do isteka zaliha:
do -60% na dio asortimana satova
-70% na dio asortimana srebra i čelika
-40% na dio asortimana dijamanata u poslovnici Pula

Gdje nas možeš naći

Vaš Argentum

 
 
Pregledano: 17723 puta