Arhiva vijestiArhiva svih novosti i aktualnosti

 

Proljetna kolekcija kao superlativ ženstvenosti
Objavljeno: 03. 04. 2018.

 

Kada maštamo o nakitu, paralelno zamišljamo i ženu koja će ga nositi. Pitamo se tko je "Ona" i koje su njezine karakteristike? Što ju pokreće i kakve vrijednosti utjelovljuje? Argentumova nova kampanja u središte zbivanja postavlja ženu koja se transformira iz mlade djevojke u snažnu i zavodljivu heroinu. Ona ne traži pozornost, ne slijedi slijepo trendove, a opet plijeni pažnju svojim besprijekornim stilom i uvijek pomalo buntovno ostaje svoja. Argentum djevojka ima tajnu pomoću koje s lakoćom odolijeva sivilu te zrači neodoljivim šarmom kojim izražava vlastiti modni izričaj.

U kolekciji nadahnutoj prirodnim motivima glavnu ulogu imaju cvjetovi, zvjezdice, mjesec i poneko srce ili križić koji dolaze u klasičnoj srebrnoj boji te nježnim nijansama roze i žute pozlate. Modni svijet nastavlja s trendom slojevitog nošenja nakita zbog čega su Argentum narukvice u obliku zvijezda i srca idealne za dnevne kombinacije. Ogrlice s nosećim cvjetnim motivom također se mogu nositi s drugim nakitom, ali njihova specifičnost se nalazi upravo u posebnosti samo jednog cvijeta. Neodoljive naušnice poput zvjezdica ili polumjeseca, dolaze u duetu visećih te nešto diskretnijih modela sitnih naušnica koje birate ovisno o željenom efektu.

Srebrne dragocjenosti iz nove proljetne kolekcije imaju misiju da mladim ženama udahnu energiju i samopouzdanje koje će ih vinuti prema svakodnevnim pobjedama. Najpopularniji Argentumov nakit ovo proljeće također može biti i predivan poklon za djevojke i djevojčice u nadolazećoj sezoni pričesti, krizmi i krštenja.

Argentum - inspirirani proljećem Argentum - inspirirani proljećem Argentum - inspirirani proljećem Argentum - inspirirani proljećem Argentum - inspirirani proljećem Argentum - inspirirani proljećem Argentum - inspirirani proljećem

U srebrnarnicama Argentum u periodu od 01.04. do 30.04.2018. u poslovnicama imamo pogodnosti prema sljedećim uvjetima: 

-50% na kolekciju srebra, čelika i remena za satove,
-40% na novu kolekciju srebra,
-30% na kolekciju satova,
-25% na kolekciju zlata i briljanata.

Rasprodaja do isteka zaliha:

-50% na dio asortimana satova,
-35% na dio asortimana zlata i -40% na dio asortimana na briljantima u poslovnici u Puli,
-70% na dio asortimana srebrnog nakita.

Pogodnosti se ostvaruju na blagajni i vrijede bez obzira na način plaćanja te se međusobno ne zbrajaju (pogodnosti ne vrijede za nakit po narudžbi, “Best buy” kolekciju, poklon bonove i medicinske naušnice). 

Pogodnosti vrijede u svim Argentum poslovnicama izuzev poslovnice u Šibeniku.

Gdje nas možeš naći

Vaš Argentum

 
 
Pregledano: 17291 puta