Arhiva vijestiArhiva svih novosti i aktualnosti

 

Nježnost opala kao srebrni adut za završetak zimske priče
Objavljeno: 01. 03. 2018.

 

U svoj ormar želite unijeti dašak nove čarolije i suvremenog ozračja kojeg se nećete posramiti ni u dnevnim ni u večernjim odjevnim kombinacijama? Kolekcija srebrnog nakita s opalom baš je ono što Vam je potrebno jer njezinim transparentnim mliječnim svjetlucavim koloritom koji djeluje poput bajke osjećat ćete se predivno svakoga dana. Uz prsten, ogrlicu, naušnice ili možda komplet, s dodatkom cirkona ili čistih rezova i linija - Vaš novi adut zasigurno će reflektirati radoznalu, senzualnu i elegantnu ženstvenost, poigravajući se sa svjetlosnim obradama kamena.

Odaberite nekoliko detalja izrađenih u istom stilu, poput suzolikih, okruglih i kvadratnih oblikovanja. Za isticanje stila katkad je dovoljan detalj, a ukoliko je on zaista poseban, rado ćete za njime posegnuti za svaku formalnu i opušteniju priliku. Zimsko poglavlje zaključite uz kolekciju opala i darujte sebi ili voljenoj osobi neku od kreacija uz koju ćete se Vi ili Vaša voljena osoba osjećati posebno cijele godine.

Uz izuzetne pogodnosti kupnje čak do -50% - specifičnu kolekciju kamena koju predvodi opal potražite u Argentum srebrnarnicama diljem zemlje.

Argentum - nježnost opala Argentum - nježnost opala Argentum - nježnost opala Argentum - nježnost opala Argentum - nježnost opala

U srebrnarnicama Argentum u periodu od 01.03. do 31.03.2018. u poslovnicama imamo akciju prema sljedećim uvjetima: 

-50% na kolekciju srebra, čelika i remena za satove,
-40% na novu kolekciju srebra,
-30% na kolekciju satova,
-25% na kolekciju zlata i briljanata.

Rasprodaja do isteka zaliha:

-50% na dio asortimana satova,
-35% na dio asortimana zlata i -40% na dio asortimana na briljantima u poslovnici u Puli,
-70% na dio asortimana srebrnog nakita.

Akcijske cijene se ostvaruju na blagajni i vrijede bez obzira na način plaćanja te se međusobno ne zbrajaju (akcija ne vrijedi za nakit po narudžbi, “Best buy” kolekciju, poklon bonove i medicinske naušnice). 

Akcija je važeća u svim Argentum poslovnicama izuzev poslovnice u Šibeniku.

Gdje nas možeš naći

Vaš Argentum

 
 
Pregledano: 38714 puta