Arhiva vijestiArhiva svih novosti i aktualnosti

 

U srebrnom izdanju dočekajte Valentinovo
Objavljeno: 09. 02. 2018.

 

S Ornelom Višticom kao zaštitnim licem Argentum srebrnarnica predstavljamo Vam dio srebrne kolekcije u znaku "mjeseca zaljubljenih". Suptilni kompleti nakita kombinirani s pozlatama i cirkonima, u srcolikim oblicima ili artističkim edicijama Vaše će voljene ostaviti bez daha. Inspirirani glamuroznim životnim stilom, ali i svakodnevnim jednostavnim stilskim odjevnim kreacijama s Vašim potpisom - Argentum srebrnarnice po izuzetnim pogodnostima kupnje nude široki asortiman kompleta: narukvica, ogrlica, privjesaka, prstena i naušnica u simbolici ljubavi ili nekom drugom suvremenom izražaju.

Za svačiji karakter i elegantan stil, sigurni smo da ćete pronaći ekvivalent koji najbolje opisuje tu osobu. Stvorite vlastitu interpretaciju ljubavi i darujte srebrni nakit sa svojim potpisom. Zavesti u visokom stilu nikad nije bilo jednostavnije!

Argentum - Valentinovo u srebrnom izdanju Argentum - Valentinovo u srebrnom izdanju Argentum - Valentinovo u srebrnom izdanju Argentum - Valentinovo u srebrnom izdanju Argentum - Valentinovo u srebrnom izdanju

U srebrnarnicama Argentum u periodu od 27.12.2017. do 24.02.2018. u poslovnicama imamo sniženje prema sljedećim uvjetima: 

-50% na kolekciju srebra, čelika i remena za satove,
-40% na novu kolekciju srebra,
-30% na kolekciju satova,
-25% na kolekciju zlata i briljanata.

Sniženje je važeće u svim Argentum poslovnicama izuzev poslovnice u Šibeniku.

Rasprodaja do isteka zaliha:
-50% na dio asortimana satova,
-40% na dio asortimana na briljantima u poslovnici u Puli,
-70% na dio asortimana srebrnog nakita.

Pogodnosti se ostvaruju na blagajni i vrijede bez obzira na način plaćanja te se međusobno ne zbrajaju (pogodnosti ne vrijede za nakit po narudžbi, “Best buy” kolekciju, poklon bonove i medicinske naušnice). 

Gdje nas možeš naći

Vaš Argentum

 
 
Pregledano: 4463 puta