Arhiva vijestiArhiva svih novosti i aktualnosti

 

Top pokloni za Valentinovo
Objavljeno: 24. 01. 2018.

 

Najzaljubljeniji mjesec je uskoro ovdje - vrijeme je da odaberete personalizirane ili bilo koje druge darove iz srebrne kolekcije i velikog izbora renominiranih brandova satova koji će Vaše voljene učiniti sretnima i u nastavku godine!

Predstavljamo detalje za svačiji stil! Birate li poklon za zaigranu školarku i studenticu ili poslovnu ženu koja traga za formalnijim nakitom? Prilikom odabira u prvi plan stavite ljubav i osjećaje, jer uz te saveznike zasigurno nećete odabrati pogrešno. Srebrnim naušnicama nosivima za svaku priliku, već poznatom kolekcijom 'Best Buy' nakita koji u svojoj kolekciji skriva i temu ljubavi ili nekim drugim detaljem koji može biti i personaliziran - ovo Valentinovo učinite posebno maštovitim datumom koji će rezultirati Vašom vlastitom kreacijom radosti, sreće i ljubavi predočenom u dizajn.

Iskoristite brojne pogodnosti koje Vam nude srebrnarnice Argentum, a darove za svoje najmilije ili sebe ovog Valentinova odaberite na vrijeme.

Argentum - TOP pokloni za Valentinovo Argentum - TOP pokloni za Valentinovo Argentum - TOP pokloni za Valentinovo Argentum - TOP pokloni za Valentinovo Argentum - TOP pokloni za Valentinovo Argentum - TOP pokloni za Valentinovo Argentum - TOP pokloni za Valentinovo

U srebrnarnicama Argentum u periodu od 27.12.2017. do 24.02.2018. u poslovnicama imamo sniženje prema sljedećim uvjetima: 

-50% na kolekciju srebra, čelika i remena za satove,
-40% na novu kolekciju srebra,
-30% na kolekciju satova,
-25% na kolekciju zlata i briljanata.

Sniženje je važeće u svim Argentum poslovnicama izuzev poslovnice u Šibeniku.

Rasprodaja do isteka zaliha:
-50% na dio asortimana satova,
-40% na dio asortimana na briljantima u poslovnici u Puli,
-70% na dio asortimana srebrnog nakita.

Pogodnosti se ostvaruju na blagajni i vrijede bez obzira na način plaćanja te se međusobno ne zbrajaju (pogodnosti ne vrijede za nakit po narudžbi, “Best buy” kolekciju, poklon bonove i medicinske naušnice). 

Gdje nas možeš naći

Vaš Argentum

 
 
Pregledano: 16874 puta