Arhiva vijestiArhiva svih novosti i aktualnosti

 
01. 06. 2017. Proljeće u cirkonima
 
31. 05. 2017. Srebrni sjaj tradicije
 

Neodoljive čari nakita ukrašenog bijelim cirkonima
Objavljeno: 07. 10. 2017.

 

Srebrni detalji posvuda su oko nas, ali oni ukrašeni tzv. bijelim cirkonima u zimsko i jesensko vrijeme nekako su mnogima uvijek najdraži primjerci nakita. Jesenska sezona i toplija odjeća itekako imaju svoje čari koje lako možete naglasiti - naušnicama, narukvicama, prstenima i ogrlicama sa cirkonima uživajte u svakom trenutku! Bez obzira o kakvom se primjerku i obliku nakita radi, bilo da je jednostavnijih linija ili kompliciranije izrade, bijeli cirkoni su jedan od najvećih hitova svake sezone, a koji će se i ove godine vješto spajati s modnim trendovima formalnih ili opuštenih stilskih kombinacija.

Cjelokupnu kolekciju srebrnog nakita s cirkonima potražite u Argentum srebrnarnicama diljem zemlje gdje Vas očekuju sniženja: do -50% na gotovo cjelokupan asortiman! Inspirirajte se na vrijeme i otkrijte bez kojeg posebnog primjerka ne možete ove sezone. Sa cirkonima kao detaljima budite uvijek spremni za neplanirani sastanak ili izlazak!

 

Argentum - pastelna kolekcija Argentum - pastelna kolekcija Argentum - pastelna kolekcija Argentum - pastelna kolekcija Argentum - pastelna kolekcija

U srebrnarnicama Argentum u periodu od 01.10. do 31.10.2017. imamo pogodnost prema sljedećim uvjetima:  
-50 % na kolekciju srebra i čelika
-40%
na novu kolekciju srebra
-30 % na kolekciju satova i remena za satove
-25 % na kolekciju zlata, briljanata.

Rasprodaja do isteka zaliha uz sniženje od:
-50% na dio asortimana satova
-40% na dio asortimana na briljantima u poslovnici u Puli,
-70% na dio asortimana srebrnog nakita.

Pogodnosti se ostvaruju na blagajni i vrijede bez obzira na način plaćanja te se međusobno ne zbrajaju (pogodnosti ne vrijede za nakit po narudžbi, poklon bonove i medicinske naušnice).

Gdje nas možeš naći

Vaš Argentum

 
 
Pregledano: 3382 puta