Arhiva vijestiArhiva svih novosti i aktualnosti

 
27. 12. 2017. Čarolija darivanja
 
27. 12. 2017. Zimski minimalizam u srebru
 
27. 12. 2017. Efekt krutog nakita
 
27. 11. 2017. Srebrna nebeska bajka
 
01. 11. 2017. Kolekcija srebrnih burmi
 
01. 06. 2017. Proljeće u cirkonima
 
31. 05. 2017. Srebrni sjaj tradicije
 

Zlatni nakit od sada u odabranim ARGENTUM srebrnarnicama!
Objavljeno: 10. 05. 2017.

 

Povodom sezone pričesti, krizmi, vjenčanja i krštenja od sada u čak devet ARGENTUM srebrnarnica u ponudi imamo i zlatni nakit! Sada ćete se u našim poslovnicama u Đakovu, Karlovcu, Puli, Koprivnici, Zaboku, Kutini, Osijeku na adresi Kapucinska 27, te u Vinkovcima na adresi Glagoljaška 7 i u Zagrebu na adresi Vlaška 126 (Kvatrić), još lakše odlučiti što darovati najbližima za rođendane i ostale posebne dane, ali i za pričest, krizmu, krštenja, vjenčanja i mature.  Do kraja ovog mjeseca aktualni su i popusti do – 25%, koje vrijede bez obzira na način plaćanja.

Argentum zlatne naušnice
Argentum zlatne naušnice, redovna cijena 840kn, cijena s popustom 672kn

Naime, kada vam je cilj kupiti poklon koji istovremeno nosi i emocionalnu i dugoročnu vrijednost, najbolje rješenje je nakit izrađen od plemenitih kovina, zlata ili srebra, kao i satovi renomiranih proizvođača suvremenog dizajna.

Argentum zlatni privjesak
Argentum zlatni privjesak, redovna cijena 360kn, cijena s popustom 324kn

Stoga, podijeliti radosne trenutke života koje donose dani proslave rođendana, obljetnica krštenja, pričesti i Sv. potvrde detaljima s motivom srca, znaka beskonačnosti, anđela, križića ili drugih popularnih te tradicionalnih motiva jer tako ćete najbolje obilježiti ove velike prigode. Iskoristite popuste i u srebrnarnicama Argentum po sniženim cijenama pronađite svoje zaručničko prstenje ili burme, ali i poklone u obliku zlatnika i srebrnjaka za svaku priliku, kojima uvijek možete predivno opisati koliko Vam je netko blizu srca. Ogrlica ili narukvica, samo su neki od detalja kojima možete zaokružiti školovanje svoje djece ili unuka, prijatelja i voljenih, a povodom mature darujte nakit koji će označiti početak samostalnog života, odabira zanimanja i daljnjeg studiranja. 

Argentum zlatna ogrlica
Argentum zlatna ogrlica, redovna cijena 2400kn, cijena s popustom 1800kn

Dodijelite pečat svakom velikom trenutku, jer upravo će se oni pamtiti i prepričavati kad vrijeme odmakne. Darujte hrvatski proizvod i njegovu vrijednost učinite posebnom kao što je i dan koji slavite. Neka se darovi za posebne prilike prenose iz generacije u generaciju. Proslaviti velike datume i emocije istih zabilježiti trajno - ne postoji ništa ljepše!

Zlatne trenutke svojih voljenih zadržite zauvijek. 

Pogledajte cijelokupnu ponudu ZLATNIKA i SREBRNJAKA.

Gdje nas možeš naći

 

Vaš Argentum

 
 
Pregledano: 13906 puta