Arhiva vijestiArhiva svih novosti i aktualnosti

 
27. 12. 2017. Čarolija darivanja
 
27. 12. 2017. Zimski minimalizam u srebru
 
27. 12. 2017. Efekt krutog nakita
 
27. 11. 2017. Srebrna nebeska bajka
 
01. 11. 2017. Kolekcija srebrnih burmi
 
01. 06. 2017. Proljeće u cirkonima
 
31. 05. 2017. Srebrni sjaj tradicije
 

Proljeće u cirkonima
Objavljeno: 01. 06. 2017.

 
Ovog proljeća svojim najmilijima za najposebnije datume i prigode darujte srebrni nakit i satove s dodatkom cirkona. Među raznim bojama ovih planetarno popularnih svjetlucavih elemenata prednost ipak dajemo bezbojnim cirkonima koji će svojom čistoćom i sjajem uljepšati svaku modnu kombinaciju. Odaberite elegantne sakralne motive poput anđela i križića ili svevremenske oblike dostupne u nekoliko nijansa pozlate poput srca, znaka beskonačnosti, leptira ili cvjetića.
 
Cirkoni su sjaj, svjetlost i nada - početak i iskra svakog dobrog dana i lijepog raspoloženja. Darujte najbližima svjetlost ovoga proljeća u obliku ogrlice, narukvice, prstena, privjeska ili naušnica. Razveselite sebe jednostavnim i minimalističkim ili nešto složenijim primjercima modnih dodataka koji dozivaju pravu proljetnu srebrnu rapsodiju dizajna. 
 
Cirkoni se igraju na dovoljno nježan, ali upečatljiv način, kojim ćete zasigurno ostati zamijećeni i izmamiti mnogobrojne poglede. Cirkoni vješto privlače i izazivaju tuđe osmijehe jer stvaraju dodatnu ljepotu gdje god da se pojave. Srebrni nakit sa cirkonima neka ovog proljeća unese i u vaš život radost i snagu!
 

Argenutm-proljece-u-cirkonima_01 Argenutm-proljece-u-cirkonima_02 Argenutm-proljece-u-cirkonima_03 Argenutm-proljece-u-cirkonima_04 Argenutm-proljece-u-cirkonima_05 Argenutm-proljece-u-cirkonima_06

(*istaknute cijene su redovne cijene)

U srebrnarnicama Argentum ostvarujete slijedeće pogodnosti: 
-40 % na kolekciju srebra i čelika
-30 % na kolekciju satova i remena za satove
-25 % na kolekciju zlata, briljanata i novu kolekciju srebra

Rasprodaja do isteka zaliha uz popust od:
-40% na dio asortimana na briljantima u poslovnici u Puli,
-70% na dio asortimana srebrnog nakita.

Pogledajte cijelokupnu ponudu ZLATNIKA i SREBRNJAKA.

Pogodnosti se ostvaruju na blagajni i vrijede bez obzira na način plaćanja te se međusobno ne zbrajaju (pogodnosti ne vrijede za poklon bonove i medicinske naušnice).

Gdje nas možeš naći

Vaš Argentum

 
 
Pregledano: 16932 puta