Arhiva vijestiArhiva svih novosti i aktualnosti

 
27. 12. 2017. Čarolija darivanja
 
27. 12. 2017. Zimski minimalizam u srebru
 
27. 12. 2017. Efekt krutog nakita
 
27. 11. 2017. Srebrna nebeska bajka
 
01. 11. 2017. Kolekcija srebrnih burmi
 
01. 06. 2017. Proljeće u cirkonima
 
31. 05. 2017. Srebrni sjaj tradicije
 

Vodič za kupnju poklona za krštenja, pričesti, krizme, vjenčanja i mature!
Objavljeno: 31. 05. 2017.

 

Svojim najmilijima darujte srebrne emocije koje će zadržati vrijednost i kad vrijeme odmakne. Koračajte sa srebrnarnicama Argentum kroz najposebnije trenutke života svojih voljenih.

Podijeliti radosne trenutke života koje donose dani proslave krštenja, pričesti i krizmi detaljima u obliku anđela, križića ili drugih popularnih te tradicionalnih motiva jer tako je najbolje obilježiti ove velike prigode. Skopite ruke zajedno s mladencima u trenutku izgovaranja sudbonosnog 'Da'. U srebrnarnicama Argentum pronađite svoje zaručničko prstenje ili burme, ali i poklone u obliku srebrnjaka i zlatnika za svaku priliku, kojima uvijek možete predivno opisati koliko Vam je netko blizu srca. Ogrlica ili narukvica, samo su neki od detalja kojima možete zaokružiti školovanje svoje djece ili unuka, prijatelja i voljenih, a povodom mature darujte nakit koji će označiti početak samostalnog života, odabira zanimanja i daljnjeg studiranja.

Dodijelite pečat svakom velikom trenutku, jer upravo će se oni pamtiti i prepričavati kad vrijeme odmakne. Cjelokupnu kolekciju poklona potražite u Argentum srebrnarnicama, a svoje korake podijelite s nama, jer svaka Vaša sreća je naš osmijeh na licu. Darujte hrvatski proizvod i njegovu vrijednost učinite posebnom kao što je i dan koji slavite.

Argentum_vodic-za-kupnju-poklona_01 Argentum_vodic-za-kupnju-poklona_02 Argentum_vodic-za-kupnju-poklona_03 Argentum_vodic-za-kupnju-poklona_04 Argentum_vodic-za-kupnju-poklona_05 Argentum_vodic-za-kupnju-poklona_06 Argentum_vodic-za-kupnju-poklona_07

Na artiklima su istaknute redovne cijene, a na koje se obračunavaju aktualne pogodnosti u poslovnicama.

 

Gdje nas možeš naći

Vaš Argentum

 
 
Pregledano: 16277 puta