Arhiva vijestiArhiva svih novosti i aktualnosti

 
27. 12. 2017. Čarolija darivanja
 
27. 12. 2017. Zimski minimalizam u srebru
 
27. 12. 2017. Efekt krutog nakita
 
27. 11. 2017. Srebrna nebeska bajka
 
01. 11. 2017. Kolekcija srebrnih burmi
 
01. 06. 2017. Proljeće u cirkonima
 
31. 05. 2017. Srebrni sjaj tradicije
 

Besplatno bušenje ušiju u Argentum srebrnarnicama
Objavljeno: 23. 01. 2017.

 

Inverness je američka tvrtka koja je prva omogućila sigurno i u potpunosti higijensko bušenje ušiju. Do pojave Invernessovih inovacija uši su se bušile kod kuće uz pomoć igle i leda ili kod liječnika, pištoljem za bušenje ušiju.

Inverness je ponudio jedinstven i potpuno higijenski sistem bušenja ušiju koji pruža gotovo bezbolno i potpuno nježno iskustvo. Garancija toga su sterilne medicinske naušnice i Safety cluch patent. Iverness-safetybacksInovacija je u tome što je oštri vrh medicinske naušnice u potpunosti skriven zaobljenim čepićem kako bi nošenje naušnica bilo što ugodnije, a zacjeljivanje bezbolnije i brže.

Safety back – čepić za zaštitu od ispadanja, zbog čijeg je oblika oštri vrh medicinske naušnice u potpunosti izoliran te ne dopušta prečvrsto prianjanje uz uho što pridonosi bržem i bezbolnijem zacjeljivanju.

Invernessov instrument za bušenje ušiju je izrazito tih, što je od posebne važnosti za najmlađe, stoga odlazak na bušenje ušiju može proći bez stresa za dijete i roditelje.

Moja-prva-naušnica

Danas, nakon 40 godina rada i ulaganja u inovacije, tvrtka Inverness prisutna je u 27 zemalja i posvetila se misiji kako bi svojim klijentima diljem svijeta pružila najsigurniju i tehnološki najsuvremeniju uslugu bušenja ušiju. Sve su to razlozi zbog kojih su srebrnarnice Argentum odabrale upravo njih.

Ljubazne i educirane prodajne savjetnice pružit će Vam uslugu nakon koje će osmijeh krasiti lice Vašeg djeteta, a Vi ćete biti mirni i sigurni. Najhrabriji mališani dobit će diplomu za hrabrost kao uspomenu na taj posebni trenutak. Argentum će i nakon bušenja brinuti o ušima Vaših najmanjih i najhrabrijih, a Vas će uputiti kako ih njegovati.

Modeli-naušnica-01 Modeli-naušnica-02

Nakon svih ovih informacija, vjerujemo da ćete ubrzo posjetiti Vama najbližu Argentum poslovnicu i izabrati za sebe i svoje najdraže jedan od čak 24 modela u bogatoj ponudi Inverness medicinskih naušnica.

 
 
Pregledano: 11218 puta