Arhiva vijestiArhiva svih novosti i aktualnosti

 

Sjajni modni dodaci za sjajno ljeto uz 50% popusta!
Objavljeno: 06. 07. 2016.

 
Poznato je da je nakit odraz karaktera žene te pokazatelj njezinog modnog ukusa i samopouzdanja, a ovog je ljeta apsolutni hit srebrni nakit sa žutom pozlatom –  koji je sada zajedno sa cjelokupnim asortimanom nakita od srebra i čelika u srebrnarnicama ARGENTUM snižen za čak 50%. Osim toga, cijene satova renomiranih svjetski brandova snižene su za 40 posto, a obzirom da će srebrni nakit sa žutom pozlatom i satovi u zlatnoj boji svakoj ženi pružiti osjećaj elegancije i luksuza te su idealni modni dodaci za ljeto 2016.
 
Srebrni nakit cjenovno je dostupniji od zlatnog, a baš kao i zlatni, traje vječno. Isto tako, nakit sa žutom pozlatom i satovi zlatnog sjaja izvrsno izgledaju na preplanuloj koži, savršeno se slažu sa svim bojama ljetne odjeće, a svaku odjevnu kombinaciju upotpunjuju tako da svaka žena izgleda lijepo, odvažno i luksuzno.
 
Iskoristite sjajan popust od 50% na srebrni nakit, 40% na satove i 25% na zlato, u ARGENTUM srebrnarnicama - koji vrijede bez obzira na način plaćanja!

Ovog ljeta uživajte noseći vrijedne modne dodatke koji traju vječno i pobrinite se da uvijek znate koliko je sati (pogledajte nove Sector i Just Cavalli satove u ponudi)!

Donosimo vam pregled najtraženijih artikala s popustom od 50% i 40% iz srebrnarnica ARGENTUM-a.
 
 
Pregledano: 12794 puta