Arhiva vijestiArhiva svih novosti i aktualnosti

 

Saveznici zavodljivog stila
Objavljeno: 14. 05. 2018.

 

Svakog proljeća modni vrt prepun je zanimljivog i zavodljivog nakita koji jedva čeka da ga stavite na sebe. Baš kao što su leptirima najljepši atribut njihova očaravajuća krila, tako je i ženama najbolji prijatelj u ukrašavanju – nakit. U novoj kampanji Argentum je okupio jedinstvene primjerke dekorativnih detalja koji, iako individualno diskretni, odišu punoćom oblika i linija. 

Prožeta mladenačkom energijom i optimizmom, nova kolekcija savršen je odabir svake maturantice koja je u potrazi za onim posebnim modnim ukrasom s kojim će zabljesnuti na plesnom podiju. Osim na maturalnim zabavama, rođendanima i drugim veselim razlozima za slavlje, Argentumov nakit priziva ljeto kada će doći do punog izražaja na preplanuloj puti i zasjati pod sunčevim zrakama. U invaziji modnih trendova i dizajnerskih pokreta, istaknite se onim najjednostavnijim – osmijehom i opčinjavajuće lijepim detaljem iz bogate riznice Argentumovog nakita.

Argentum - zlatni dodir Argentum - zlatni dodir Argentum - zlatni dodir Argentum - zlatni dodir Argentum - zlatni dodir Argentum - zlatni dodir Argentum - zlatni dodir Argentum - zlatni dodir Argentum - zlatni dodir

U srebrnarnicama Argentum u periodu od 01.05. do 31.05.2018. u poslovnicama imamo pogodnosti prema sljedećim uvjetima: 

-10% za iznos računa iznad 200,00 kn,
-20% za iznos računa iznad 500,00 kn,
-25% za iznos računa iznad 1.000,00 kn.

Rasprodaja do isteka zaliha:
-50% na dio asortimana satova,
-70% na dio asortimana srebrnog nakita,
-35% na dio asortimana zlata i -40% na dio asortimana na briljantima u poslovnici u Puli.

Pogodnosti se ostvaruju na blagajni i vrijede bez obzira na način plaćanja te se međusobno ne zbrajaju (pogodnosti ne vrijede za nakit po narudžbi, “Best buy” kolekciju, poklon bonove i medicinske naušnice). 

Pogodnosti vrijede u svim Argentum poslovnicama izuzev poslovnice u Šibeniku.

Gdje nas možeš naći

Vaš Argentum

 
 
Pregledano: 5169 puta