Arhiva vijestiArhiva svih novosti i aktualnosti

 

Bušenje ušiju
Objavljeno: 01. 06. 2020.

 


 

  

 

Od 01.06. usluga bušenja ušiju za djecu kao i za odrasle osobe ponovno je dostupna u svim Argentum poslovnicama.

Usluga bušenja ušiju u našim poslovnicama je besplatna, a moguća je isključivo na resici uha. Naplaćuje se samo medicinska naušnica, koja se može kupiti i kao pojedinačni proizvod, odnosno bez usluge bušenja.

Inverness modeli naušnica

Koristimo medicinske naušnice renomiranog proizvođača Inverness, a sistem bušenja je potpuno higijenski koji pruža gotovo bezbolno i nježno iskustvo. Garancija toga su sterilne medicinske naušnice i Safety Clutch patent. Inovacija je u tome što je oštri vrh medicinske naušnice u potpunosti skriven zaobljenim čepićem kako bi nošenje naušnica bilo što ugodnije, a zacjeljivanje bezbolnije i brže.

Iverness Safetyback Safety back – čepić za zaštitu od ispadanja, zbog čijeg je oblika oštri vrh medicinske naušnice u potpunosti izoliran te ne dopušta prečvrsto prijanjanje uz uho što pridonosi bržem i bezbolnijem zacjeljivanju. Invernessov instrument za bušenje ušiju je izrazito tih, što je od posebne važnosti za najmlađe, stoga odlazak na bušenje ušiju može proći bez stresa za dijete i roditelje.

Inverness modeli naušnica

 

NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA

 1. Je li sigurno probušiti uši maloj djeci?
  Inverness preporuča roditeljima da bušenje odgode do navršenog 8-og tjedna djetetovog života, nakon što će primiti DPT cjepivo. Preporuča se da se roditelji posavjetuju sa liječnikom pedijatrom po pitanju bušenja ušiju djeci mlađoj od 8 tjedana. 
   
 2. Može li Inverness pribor koristiti za bušenje drugih dijelova tijela osim ušiju?
  Inverness pribor za bušenje ušiju namijenjen je isključivo za bušenje ušiju, te se ne preporuča bušenje drugih dijelova tijela. 
   
 3. Koliko traje proces zacjeljenja?
  Prosječan period zacjeljenja traje 6 tjedana. Inverness preporuča nošenje medicinskih naušnica 6 tjedana uz pridržavanje uputa o njezi nakon bušenja ušiju.
   
 4. Možemo li izvaditi medicinke ii zamijeniti ih novim naušnicama prije završetka procesa zacjeljnja?
  Inverness ne proporuča vađenje i mijenjanje naušnica u periodu zacjeljivanja.

 

 

U svim poslovnicama od 01.07.2020. do 29.08.2020. imamo Ljetno sniženje prema sljedećim uvjetima:

-50% na asortiman srebra, čelika i remena za satove, 
-30% na asortiman satova,
-30% na zlatni nakit,
-25% na zlatno vjenčano prstenje,
-10% na zlatnike.

Rasprodaja do isteka zaliha:

-70 % na dio nakita od srebra,
-60 % na dio kolekcije satova,
-40 % na dio nakita od dijamanata (samo u poslovnici Pula).

Popusti se ostvaruju na blagajni, međusobno se ne zbrajaju i vrijede bez obzira na način plaćanja; nije važeće za poklon bonove, medicinske naušnice, Best Buy kolekciju, nakit po narudžbi i Love poklon set nakita.

Vaš Argentum
nosi uz osmijeh

 
 
Pregledano: 9217 puta