Arhiva vijestiArhiva svih novosti i aktualnosti

 
27. 12. 2015. Nove pogodnosti!
 
23. 12. 2015. Zasjajte u Novoj godini
 
09. 11. 2015. Najpoželjniji pokloni
 
09. 11. 2015. Neodoljivi look
 
28. 05. 2015. Best Buy kolekcija...
 
11. 05. 2015. U našim poslovnicama...
 

Zimska bajka
Objavljeno: 10. 12. 2018.

 

Jeste li se ikada zapitali što je toliko čarobno u mjesecu prosincu da nas oduševljava i povezuje svake godine iznova? Tajna je u čudesnim trenucima koji nam s lakoćom zagriju srce i stave najveći osmijeh na lice. To su naizgled obični trenuci poput prvih pahulja i prvog snjegovića, šalice toplog napitka uz najdraži božićni film ili iznenađenje kada otvorite poklon ispod bora i u njemu ugledate srebrnu narukvicu koju ste već dugo promatrali u izlogu.

Baš je to čarolija trenutka, a kako biste ju pretočili u stvarnost, Argentum srebrnarnice ovog prosinca darivaju Vas s 30% popusta na cjelokupan asortiman koji krije savršene poklone za Vaše najmilije. Nova Argentumova kolekcija preslikava svu raskoš, blještavilo i ljepotu blagdana kroz srebrni sjaj nakita optočen cirkonima. Zanimljivi geometrijski oblici te svečani pleteri narukvica i ogrlica neće samo razveseliti ljubiteljice odvažnih modnih detalja, nego će poslužiti i kao omiljeni ukras kojim ćete zakoračiti u novu godinu. Ove zime osigurajte se stilom i prepustite se zimskoj bajci Argentuma.

Jesensko blago u Argentumu Jesensko blago u Argentumu Jesensko blago u Argentumu Jesensko blago u Argentumu Jesensko blago u Argentumu Jesensko blago u Argentumu Jesensko blago u Argentumu Jesensko blago u Argentumu Jesensko blago u Argentumu

*Zahvaljujemo lifestyle store Et cetera što su ustupuli svoj showroom za potrebe snimanja Argentum kampanje.

U srebrnarnicama Argentum u periodu od 10.12.2018. do 26.12.2018. bez obzira na način plaćanja, imamo pogodnosti prema sljedećim uvjetima:

-30% popusta na cjelokupan asortiman

Više o svim pogodnostima pogledajte ovdje

Gdje nas možeš naći

Vaš Argentum

 
 
Pregledano: 2561 puta