Arhiva vijestiArhiva svih novosti i aktualnosti

 

Srebrne narukvice i ogrlice s imenom na popustu od 50 posto
Objavljeno: 08. 08. 2014.

 

Idealan je trenutak da si napokon priuštite srebrnu ogrlicu ili narukvicu s ispisanim imenom vaše ljubavi, djeteta ili bližnjih – već godinama iznimno popularan komad nakita koji se čak predaje i u naslijeđe. Naime, u ARGENTUM srebrnarnicama diljem zemlje aktualan je ljetni popust od 50 posto koji vrijedi za cjelokupan asortiman srebrnog nakita, nakita od čelika i satova. Tako sada srebrne narukvice ili ogrlice s imenom sada možete kupiti u pola cijene, točnije za 84,50 kuna nadalje. Obzirom da srebrni nakit traje vječno odnosno da je riječ o nakitu trajne vrijednosti savršen je i u periodu darivanja povodom krštenja, pričesti, krizmi, vjenčanja, diploma, matura i rođendana.

Ipak, narukvice ili ogrlice s imenom često se kupuju upravo pri rođenju djeteta odnosno dočeku novog člana obitelji. Tako, primjerice, majke često naručuju ogrlicu sa imenom svoje kćeri ili sina koju ponosno nose oko vrata. Obzirom da je riječ o nakitu koji se izrađuje po narudžbi i proizvodi u Hrvatskoj, pri rođenju drugog djeteta majke se često odlučuju na „spajanje“ imena odnosno na postojeću ogrlicu s imenom nadodaje se još jedno ime.

Redovna cijena narukvica s imenom i špagicom u boji je 169,00 kuna ali sada se u ARGENTUM srebrnarnicama mogu kupiti za samo 84,50 kune. Kako je ove godine u trendu nizanje narukvica odnosno nošenje više komada narukvica odjednom AREGENTUM srebrnarnice lansirale su i novu liniju narukvica sa špagicom, a uz različite privjeske poput leptirića, srca i znaka beskonačnosti koje se mogu kupiti po cijeni od 70,00 kn nadalje i koje savršeno izgledaju upravo uz narukvicu s imenom.

 Cijene ogrlica s imenom ovise o konačnoj gramaži srebra tj. o broju slova koje ima neko ime. Primjerice, ime Ana izrađeno u srebru bez cirkona i sa srednje dugim lančićem po redovnoj cijeni košta 226 kuna, a sada se sa 50 posto popusta može kupiti za 113 kuna. Srebrno ime Maja sa četiri slova i pripadajućim lančićem po redovnoj cijeni košta 323 kune, a sa popustom od 50 posto samo 161,50 kunu.

 Srebrne narukvice i ogrlice s imenom kao i ostali nakit iz ARGENTUM-a izrađen je od srebra finoće 925 i svaki klijent pri kupnji dobiva certifikat koji to dokazuje. Svi popusti u ARGENTUM srebrnarnicama vrijede bez obzira na način plaćanja, bilo ono obročno putem kartica ili u gotovini.

 Argentum srebrnarnice potražite na sljedećim lokacijama:

 Biograd, Bjelovar, Crikvenica, Đakovo, Imotski, Ivanec, Koprivnica, Kutina, Križevci, Karlovac, Nova Gradiška, Našice, Ogulin, Osijek (Hrvatske Republike 7, Kapucinska 27, Svilajska 31 a, Ul. Sv. Leopolda B. Mandića 7), Požega, Pula, Rijeka (Riva 6, Janka Polić Kamova 81 a /III.), Slavonski Brod (P. Krešimira IV 10, Osječka 284), Samobor (Ulica grada Wirgesa 2c), Split (Put brodarice 6, Bosanska 4, Kralja Tomislava 4, Kralja Držislava 22), Sisak, Sinj, Solin, Šibenik, Valpovo, Vukovar, Virovitica,Vinkovci (Trg bana J. Šokčevića 1, Glagoljaška 7), Varaždin, Vrbovec, Zabok, Zadar (Supernova - Ulica akcije Maslenica 1, Konzum – Ante Starčevića BB, Interspar - Ul. Bleiburških žrtava 18), Zagreb (Arena Centar Lanište 32, Avenue Mall - Avenija Dubrovnik 16, Mercator - Ulica grada Vukovara 269 b, Konzum Črnomerec - Ilica 288, Konzum Dubec – Dubrava 241, Konzum NZ - Sarajevska cesta 6).

 
 
Pregledano: 46740 puta