Arhiva vijestiArhiva svih novosti i aktualnosti

 

Ornela Vištica u kampanji Argentum srebrnarnica!
Objavljeno: 05. 12. 2013.

 

Jedna od najtalentiranijih mladih glumica u Hrvatskoj, zvijezda serije „Larin izbor“ Ornela Vištica koju trenutno na malim ekranima možemo vidjeti u HTV-ovoj emisiji „Ples sa zvijezdama“, zablistala je u novom spotu Argentuma – hrvatskog lanca srebrnarnica. Ponosna što je zaštitno lice Argentuma, hrvatskog branda za prodaju nakita, Ornela Vištica je izjavila: „Suradnja s Argentumom traje već drugu godinu i neću skrivati da mi je drago što su upravo mene odabrali da budem njihovo zaštitno lice. Obožavam nakit -  obožavam ga isprobavati, poklanjati, dobivati i svakodnevno nositi, pa čak i kada plešem. Smatram da je svaka žena puno ljepša upravo s nakitom, nakit je oduvijek bio idealan dar za poklanjanje u svim prigodama, a kolege me često pitaju čije to  dragocjene ukrase poput srebrnih naušnica i raznovrsnog prstenja svakodnevno nosim. Meni nakita nikada dosta!“.

 Obzirom na to da Argentum ima više od 50 srebrnarnica u Hrvatskoj, nakit koji Ornela nosi u spotu kao i onaj koji nosi u „Plesu sa zvijezdama“ zasigurno će u kratkom roku „planuti“ iz poslovnica. Naime, srebrni nakit se oduvijek smatrao modernim ali upravo je Argentumova prošlogodišnja kampanja naziva „Nakit Veličanstveni“ i naša u Hrvatskoj izrađena linija raskošnih artikala napravila pravu revoluciju u branši. Takozvani „Hurrem“ prsteni i naušnice prodavali su se ne samo u Argentumu već i u drugim poslovnicama diljem zemlje te neočekivano povećali prodaju artikala od plemenitih kovina u čitavoj zemlji. Artikli iz linije „Nakit Veličanstveni“ još uvijek su popularni kao što će sigurno biti i oni koje u novom Argentumovom spotu nosi Ornela Vištica. Naime, idealan spoj tradicionalnog i modernog u asortimanu Argentum srebrnarnica pokazao se dobitnom kombinacijom koja se savršeno uklapa u modne trendove koji su zavladali svjetskim modnim pozornicama. 

Mlada glumica je  i emocionalno vezana upravo za jedan Argentumov prsten. „Posebno mjesto u mom srcu zauzima jedan prelijepi prsten sa zelenim kamenom optočen cirkonima. Taj prsten me podsjeća na jednu osobu i posebno lijepe trenutke u mom životu. Taj prsten uopće nisam skidala posljednje dvije godine, a danas ga čuvam u posebnoj kutijici“, tajanstveno je rekla Ornela.

Nakit s fotografija:

 • Srebrna narukvica sa cirkonima: 999,00 kuna
  (dostupna i manja veličina po cijeni od 448,00 kn)
 • Srebrne naušnice sa cirkonima: 1.670,00 kuna
  (dostupne i u manjoj veličini po cijeni od 1.233,00 kn)
 • Veliki prsten optočen cirkonima: 1.012,00 kuna
  (dostupan i u manjoj veličini po cijeni od 263,00 kn)
 • Prsten s velikim središnjim cirkonom: 727,00 kuna
 • Srebrni zaručnički prsten: 490,00 kn
 • Galliano ručni sat: 1.329,00 kuna

P.S. Ništa pd ovoga ne bi bilo moguće bez sjajne ekipe s kojom smo radili, a posebno zahvaljujemo genijalcima iz ATER studija!

Režija, DOP: Vedran Rapo
Izvrsna producentica: Ivanka Rade
Model: Ornela Vištica
Produkcija: ATER
Producent: Mario Pulek
Asistent produkcije: Valentina Krsic
Montažer, DI kolorist: Mirela Budimic
Odjeća: Hippy Garden
Make up: Ana Rajić
Frizura: Studio Ruža
Foto: Mara Bratoš

 
 
Pregledano: 3721 puta