Arhiva vijestiArhiva svih novosti i aktualnosti

 

POPUST OD 30 POSTO U SVIM POSLOVNICAMA!
Objavljeno: 28. 05. 2013.

 

Pažnja, pažnja! Ljeto već lagano kuca na vrata pa kako bi izbjegli čekanje na tradicionalna sezonska sniženja svim ljubiteljima srebrnog nakita osigurali smo 30 posto popusta na gotovo cjelokupan asortiman Argentum srebrnarnica.

Kako bi se ostvario popust potrebno je donijeti  poklon bon iz najnovijeg broja magazina Glorija IN Specijal na bilo koje naše prodajno mjesto diljem Hrvatske. Novi broj magazina Glorija IN Specijal već se može kupiti na svim kioscima diljem zemlje, a popust od 30 posto vrijedi za jednokratnu kupnju neograničenog broja proizvoda. Osim toga, ovaj popust vrijedi za sve oblike plaćanja i moguće ga je iskoristiti u razdoblju od 27.05. pa sve do 17.06. 2013. godine.

Na prodajnim mjestima imamo i aktualan popust od 50 posto na dio asortimana, a koji će trajati do isteka zaliha. Stoga, požurite i ukrasite se srebrnim nakitom u bojama ljeta – tirkiznim naušnicama, ogrlicama od crvenih koralja ili, primjerice, ljubičastim cirkonima iz linije Nakit Veličanstveni. Izbor je Vaš, a obzirom na širinu asortimana koji imamo u ponudi vjerujemo da Vam pri odabiru nakita inspiracije neće nedostajati!

 
 
Pregledano: 4540 puta