Arhiva vijestiArhiva svih novosti i aktualnosti

 

ZAMIJENITE STARI NAKIT ZA NOVI!
Objavljeno: 07. 01. 2013.

 

Jeste li znali da postoji način kojim si bez dodatnih materijalnih izdataka možete priuštiti novi nakit? Naime, u svim našim poslovnicama imamo uslugu naziva "Staro za novo“ tj. mogućnost zamjene starog nakita za novi. Na taj način svoj zaboravljeni ili oštećeni nakit možete zamijeniti za povoljnije ili, uz nadoplatu, skuplje artikle iz našeg asortimana i imati nove, moderne ukrase ili poklone za Vaše najdraže. 

Riječ je o praktičnoj usluzi koja Vam omogućava da uvijek budete u trendu, a koja vrijedi za baš cijeli naš asortiman - čak i za cijelu jako popularnu kolekciju naziva "Nakit Veličanstveni"! 

Postupak zamjene starog nakita za novi je sljedeći: u poslovnicu donesete srebrni ili zlatni nakit koji djelatnice testiraju, važu i procjenjuju prema cjeniku za zamjenu (a ne otkupu) zlata i/ili srebra. Kada ste dobili iznos, na Vama je da odaberete nakit koje želite zauzvrat. Ukoliko izaberete artikle koji su skuplji od iznosa kojim raspolažete potrebno je nadoplatiti razliku, ali ukoliko izaberete artikle koji po svojoj cijeni ne prelaze iznos koji imate na raspolaganju - tada Vam se u gotovini i na licu mjesta isplaćuje razlika u novcu.

Evo jednog primjera postupka „Zamjene starog nakita za novi“ u našim zagrebačkim poslovnicama u Avenue Mallu i Arena centru:

1. U poslovnicu ste donijeli jedan prsten od 18 karatnog zlata koji ima 6 grama. Djelatnica prsten testira i procjenjuje te za njega dobivate cijenu. Prema cijeniku riječ je o iznosu od 1308 kuna pa u cjelokupnom asortimanu birate što god želite za ih 1308 kuna.

2. Izabrali ste, na primjer: srebrnu narukvicu s imenom za 169 kuna, Hurrem prsten za 600 kuna, antialergijske Lurex naušnice za 230 kuna, orijentalni privjesak s cirkonima za 233 kune. Dakle, odabrali ste nakit (narukvicu, prsten, naušnice, privjesak) za 1232 kuna. Ostaje Vam još 76 kuna koje možete potrošiti.

3. Za preostalih 76 kuna možete odabrati, primjerice, srebrni lančić na kojem ćete nositi privjesak koji ste kupili. Ukoliko ste odabrali srebrni lančić za 76 kuna iskoristili ste sav iznos, a kući ste umjesto jednog zlatnog prstena donijeli puno više novih i modernih predmeta: narukvicu, prsten, naušnice, privjesak i lančić! Čestitamo!

Mala napomena: pri procjeni predmeta tj. utvrđivanju koliko ćete novca dobiti za svoj stari nakit djelatnicima nije bitno u kakvom je predmet stanju. Taj stari nakit može biti oštećen i čak neupotrebljiv i to ne utječe na kreiranje cijene. Također, nakit koji donosite na zamjenu može biti i potpuno nov što isto ne utječe na cijenu jer se pri procjeni gleda samo kvaliteta sirovine tj. zlata ili srebra. 

Nakit koji donosite na zamjenu može biti izrađen od bilo koj finoće zlata ili srebra (ne mora biti, primjerice, od 18 karatnog zlata kako je napisano u primjeru zamjene). Ovaj tekst je napisan 4.1.2013. u skladu s aktualnim cjenicima u našim zagrebačkim maloprodajnim poslovnicama pa Vam preporučujemo da (dok su cijene zlata svuda u svijetu pa tako i u Hrvatskoj visoke) iskoristite mogućnost zamjene starog nakita za novi jer se to sada zaista i isplati!

 
 
Pregledano: 11331 puta