Arhiva vijestiArhiva svih novosti i aktualnosti

 

Stylish jesen u Argentumu
Objavljeno: 13. 09. 2019.

 

Jesen u Argentumu donosi novu kolekciju trendovskih modnih detalja. Ovog smo se puta poigrali stiliziranim oblicima i geometrijom - u kolekciji donosimo više desetaka modela upečatljivih naušnica geometrijskih motiva, kao i ogrlice i narukvice u istom stilu.

Posebno se ponosimo tradicijskim nakitom, poput popularnih Konavoki koje u kolekciji dolaze u srebrnoj, žutoj i rose gold boji te u kombinaciji s biserima i koraljima, a ručni su rad naših najboljih majstora zlatara. Gotovo sav srebrni nakit iz ove kolekcije dolazi u srebrnoj, popularnoj žutoj, kao i u rose gold pozlati. Na nekim komadima kombiniramo boje metala, a na isti način slažemo i komplete modnih detalja. Još jedan ženstveni motiv koji se provlači kroz kolekciju je stilizirani cvijet koji se nalazi na ogrlicama, narukvicama i prstenima. Ne propustite pogledati naše satove u trendi bojama, kao ni “it” komade za slojevito nošenje.

Stylish jesen u Argentumu Stylish jesen u Argentumu Stylish jesen u Argentumu Stylish jesen u Argentumu

U Argentum srebrnarnicama od 01.10. do 31.10.2019. imamo pogodnosti prema sljedećim uvjetima:

-50% na asortiman srebra
-40% na asortiman satova
-25% na asortiman zlata
-10% na zlatnike i zlatno vjenčano prstenje

Rasprodaja do isteka zaliha:

-40 % na dio asortimana dijamanata u poslovnici Pula
-60 % na dio asortimana satova
-70 % na dio asortimana srebrnih vjenčanih prstena

Popusti se ostvaruju na blagajni, međusobno se ne zbrajaju i vrijede bez obzira na način plaćanja; nije važeće za poklon bonove, medicinske naušnice, Best Buy kolekciju i nakit po narudžbi.

O svim pogodnostima pogledajte ovdje.

Gdje nas možete naći.

 

Vaš Argentum

 
 
Pregledano: 29661 puta