Arhiva vijestiArhiva svih novosti i aktualnosti

 
01. 06. 2017. Proljeće u cirkonima
 
31. 05. 2017. Srebrni sjaj tradicije
 

Minimalistički srebrni nakit uz 50% niže cijene
Objavljeno: 13. 10. 2017.

 

Minimalizam je uvijek u modi, a u novoj kolekciji srebrnarnica Argentum nalazi se nakit s motivima srca, leptira, djeteline ili krugova koji se zanimljivim ornamentima u strukturi ili pak kombiniranjem površine divno igra sa svjetlom i sjenom. Naušnicama, ogrlicama, privjescima, narukvicama, naušnicama ili drugim detaljima svoje najmilije sada možete razveseliti na najbolji mogući način.

Uz košulju i jednostavan stil, minimalistička srebrna kolekcija siguran je i nepogrešiv odabir jer je nosiva u svakoj prilici i lako se kombinira sa ostalim modnim dodacima! Ovakvi srebrni ukrasi divno se nose uz monokromatske odjevne predmete te posebno uz traperice i košulje plavih ili bijelih nijansi. 

Cjelokupnu kolekciju potražite u Argentum srebrnarnicama diljem zemlje i ostvarite neodoljive pogodnosti: do -50% niže cijene na gotovo cjelokupan asortiman nakita

 

Argentum - srebrni minimalizam Argentum - srebrni minimalizam Argentum - srebrni minimalizam Argentum - srebrni minimalizam Argentum - srebrni minimalizam

U srebrnarnicama Argentum u periodu od 01.10. do 31.10.2017. imamo pogodnost prema sljedećim uvjetima:  
-50 % na kolekciju srebra i čelika
-40%
na novu kolekciju srebra
-30 % na kolekciju satova i remena za satove
-25 % na kolekciju zlata, briljanata.

Rasprodaja do isteka zaliha uz sniženje od:
-50% na dio asortimana satova
-40% na dio asortimana na briljantima u poslovnici u Puli,
-70% na dio asortimana srebrnog nakita.

Pogodnosti se ostvaruju na blagajni i vrijede bez obzira na način plaćanja te se međusobno ne zbrajaju (pogodnosti ne vrijede za nakit po narudžbi, poklon bonove i medicinske naušnice).

Gdje nas možeš naći

Vaš Argentum

 
 
Pregledano: 1349 puta