Arhiva vijestiArhiva svih novosti i aktualnosti

 

Vodič za kupnju poklona uz 50% niže cijene: krštenja, pričesti, krizme, vjenčanja i mature!
Objavljeno: 01. 04. 2017.

 

Svojim najmilijima darujte srebrne emocije koje će zadržati vrijednost i kad vrijeme odmakne. Uz neodoljivu proljetnu akciju koja će svakoga razveseliti jer se odnosi na popust do -50% na cjelokupan asortiman čelika, srebra i satova, dodijelit će sreću djevojčicama i dječacima, djevojkama i mladićima, ženama i muškarcima. Koračajte sa srebrnarnicama Argentum kroz najposebnije trenutke života svojih voljenih.

Podijeliti radosne trenutke života koje donose dani proslave krštenja, pričesti i krizmi detaljima u obliku anđela, križića ili drugih popularnih te tradicionalnih motiva jer tako je najbolje obilježiti ove velike prigode. Skopite ruke zajedno s mladencima u trenutku izgovaranja sudbonosnog 'Da'. U srebrnarnicama Argentum pronađite svoje zaručničko prstenje ili burme, ali i poklone u obliku srebrnjaka i zlatnika za svaku priliku, kojima uvijek možete predivno opisati koliko Vam je netko blizu srca. Ogrlica ili narukvica, samo su neki od detalja kojima možete zaokružiti školovanje svoje djece ili unuka, prijatelja i voljenih, a povodom mature darujte nakit koji će označiti početak samostalnog života, odabira zanimanja i daljnjeg studiranja.

Dodijelite pečat svakom velikom trenutku, jer upravo će se oni pamtiti i prepričavati kad vrijeme odmakne. Cjelokupnu kolekciju poklona potražite u Argentum srebrnarnicama, a svoje korake podijelite s nama, jer svaka Vaša sreća je naš osmijeh na licu. Darujte hrvatski proizvod i njegovu vrijednost učinite posebnom kao što je i dan koji slavite.

Argentum_vodic-za-kupnju-poklona_01 Argentum_vodic-za-kupnju-poklona_02 Argentum_vodic-za-kupnju-poklona_03 Argentum_vodic-za-kupnju-poklona_04 Argentum_vodic-za-kupnju-poklona_05 Argentum_vodic-za-kupnju-poklona_06 Argentum_vodic-za-kupnju-poklona_07

Podsjetimo, tijekom akcije ARGENTUM vam bez obzira na način plaćanja daruje: - 50% na kolekciju srebra, čelika i remena za satove, - 40% na kolekciju satova, - 25% na novu kolekciju srebra i zlato te - 70% na dio asortimana srebrnog nakita (rasprodaja do isteka zaliha).

Akcija traje od 01.04.2017. do 30.04.2017. Pogodnosti se ostvaruju na blagajni i vrijede bez obzira na način plaćanja te se međusobno ne zbrajaju (pogodnosti ne vrijede za poklon bonove i medicinske naušnice).

Gdje nas možeš naći

Vaš Argentum

 
 
Pregledano: 20763 puta