PONUDAIzaberite nešto za sebe ili druge

 

Besplatno bušenje ušiju u Argentum srebrnarnicama

 

Inverness je američka tvrtka koja je prva omogućila sigurno i u potpunosti higijensko bušenje ušiju. Do pojave Invernessovih inovacija uši su se bušile kod kuće uz pomoć igle i leda ili kod liječnika, pištoljem za bušenje ušiju.

Iverness SafetybackInverness je ponudio jedinstven i potpuno higijenski sistem bušenja ušiju koji pruža gotovo bezbolno i potpuno nježno iskustvo. Garancija toga su sterilne medicinske naušnice i Safety cluch patent. Iverness-safetybacks inovacija je u tome što je oštri vrh medicinske naušnice u potpunosti skriven zaobljenim čepićem kako bi nošenje naušnica bilo što ugodnije, a zacjeljivanje bezbolnije i brže. Safety back – čepić za zaštitu od ispadanja, zbog čijeg je oblika oštri vrh medicinske naušnice u potpunosti izoliran te ne dopušta prečvrsto prianjanje uz uho što pridonosi bržem i bezbolnijem zacjeljivanju.

Invernessov instrument za bušenje ušiju je izrazito tih, što je od posebne važnosti za najmlađe, stoga odlazak na bušenje ušiju može proći bez stresa za dijete i roditelje.

Danas, nakon 40 godina rada i ulaganja u inovacije, tvrtka Inverness prisutna je u 27 zemalja i posvetila se misiji kako bi svojim klijentima diljem svijeta pružila najsigurniju i tehnološki najsuvremeniju uslugu bušenja ušiju. Sve su to razlozi zbog kojih su srebrnarnice Argentum odabrale upravo njih. Ljubazne i educirane prodajne savjetnice pružit će Vam uslugu nakon koje će osmijeh krasiti lice Vašeg djeteta, a Vi ćete biti mirni i sigurni. Najhrabriji mališani dobit će diplomu za hrabrost kao uspomenu na taj posebni trenutak. Argentum će i nakon bušenja brinuti o ušima Vaših najmanjih i najhrabrijih, a Vas će uputiti kako ih njegovati.

Savjeti o njezi ušiju nakon bušenja

UVIJEK dobro operite ruke prije nego što dodirnete naušnicu ili uho. Čistite prednju i stražnju stranu uha tri puta dnevno sterilnom vaticom natopljenom izopropilnim alkoholom. Prilikom čišćenja pomičite medicinsku naušnicu naprijed – nazad kako bi spriječili eventualno urastanje. Mjesto bušenja održavajte suhim, posebno nakon vježbanja ili plivanja. Lak za kosu, šampon, sapun i drugi preparati ne smiju doći u dodir s mjestom bušenja. Nakon pranja šamponom, uho je potrebno isprati čistom vodom, a zatim primijeniti postupak njege uha izopropilnim alkoholom kao što je prethodno opisano. NE UKLANJAJTE naušnicu s uha prilikom čišćenja probušenog mjesta. NE SKIDAJTE medicinsku naušnicu barem 6 tjedana. Prvih 12 tjedana izbjegavajte nošenje teških naušnica kako bi proces zacjeljenja što prije završio. Manja bol i crvenilo može se javiti odmah nakon bušenja ušiju. Crvenilo i bol, nestat će 48 sati nakon bušenja uz pravilnu njegu. Ako se crvenilo i bol ne povuku nakon 48 sati, potrebno je zatražiti liječničku pomoć.

Nakon svih ovih informacija, vjerujemo da ćete ubrzo posjetiti Vama najbližu Argentum poslovnicu i izabrati za sebe i svoje najdraže jedan od čak 24 modela u bogatoj ponudi Inverness medicinskih naušnica.

POSLOVNICE